Ελεύθεροι οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας για τα δάνεια της «Πήγασος»

Ελεύθεροι οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας για τα δάνεια της «Πήγασος»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθεροι  μετά την απολογία τους σε ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς  αφέθηκαν οι επιχειρηματίες Γιώργος και Φώτης  Μπόμπολας καθώς και δύο στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών της εκδοτικής εταιρείας «Πήγασος» που είχαν κληθεί σε εξηγήσεις για τα δάνεια της εταιρείας. (Η «Πήγασος» είχε την ιδιοκτησία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μεταξύ των οποίων την εφημερίδα «Εθνος», μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού Mega και άλλα).

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορούσε κατηγορία απιστίας σε βαθμό κακουργήματος και εστρέφετο και σε βάρος στελεχών των πιστωτικών ιδρυμάτων που είχαν χορηγήσει τα δάνεια, Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank, καθώς κατά το κατηγορητήριο οι δανειοδοτήσεις δεν είχαν επαρκείς εγγυήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, ο Γεώργιος Μπόμπολας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα όρο, ενώ ο Φώτης Μπόμπολας και τα δύο διευθυντικά στελέχη της Πήγασος αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή