Κορύφωση των καιρικών φαινομένων στην Κρήτη

Κορύφωση των καιρικών φαινομένων στην Κρήτη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που αναμένονται, στις περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, από τις επόμενες ώρες σήμερα Πέμπτη, 28/03/19, μέχρι και το Σάββατο, 30/03/19, θα υπάρξει κορύφωση των φαινομένων. Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από πιθανούς κινδύνους.

Ειδικότερα παρακαλούνται να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά την διάρκεια αιχμής των φαινομένων, να αποφεύγουν να διασχίζουν πεζοί ή με αυτοκίνητο δρόμους που κατακλύζονται από νερά ( ιρλανδικές διαβάσεις ) επιλέγοντας εναλλακτικές διαδρομές, όπως επίσης ν' αποφεύγουν να περνούν κάτω από μεγάλα δέντρα, ογκώδεις πινακίδες και γενικά να περιορίσουν τη διέλευσή τους από περιοχές με αντικείμενα που έχουν κίνδυνο αποκόλλησης. Υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες, η πρόληψη είναι η ιδανικότερη τακτική αποφυγής ατυχημάτων.

Επίσης, γνωστοποιείται πως σε περίπτωση κινδύνου και μόνον για σοβαρά θέματα μπορούν οι πολίτες να επικοινωνούν με την Γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στα τηλ.: 283104002 και 2831040003.

Για έκτακτες ανάγκες, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ν. Αγριμάκης, θα είναι στη διάθεσή τους καθ΄ όλο το 24ωρο στα τηλ: 6983905455-6986619680

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή