Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας σε οικισμό της Θήβας – Εντεκα συλλήψεις

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας σε οικισμό της Θήβας – Εντεκα συλλήψεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης στον οικισμό του Πυρίου Θηβών, η οποία έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας, Εύβοιας και Φωκίδας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται στη διάπραξη ληστείας, κλοπών και αποπειρών κλοπών, κυρίως στην αερογέφυρα του Πυρίου και κοντά στον οικισμό, καθώς και σε περιοχές της Θήβας και των Βαγίων Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν επτά Έλληνες, ηλικίας 32, 37, 18, 15 και 14 ετών, καθώς και οι μητέρες των δύο ανήλικων μελών της σπείρας, ηλικίας 41 και 30 ετών αντίστοιχα.

Σε βάρος τους, καθώς επίσης και σε δύο ακόμη συνεργούς τους, μία 47χρονη και  έναν 15χρονο, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κατά περίπτωση για διάπραξη ληστείας, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και φθορών και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή