ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πολυτελέστατος «Κόσμος» το πρώτο κουαζιερόπλοιο της σεζόν στο Ναύπλιο (φωτογραφίες)

Ο πολυτελέστατος «Κόσμος» το πρώτο κουαζιερόπλοιο της σεζόν στο Ναύπλιο (φωτογραφίες)

«Ποδαρικό» για την τουριστική σεζόν του 2019 έκανε σήμερα στο Ναύπλιο το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο "The World" με σημαία Μπαχάμες. Ο «Κόσμος» είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό σκάφος αναψυχής καθώς φιλοξενεί διοκτήτες καμπίνων – διαμερισμάτων από 45 χώρες.

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει 165 κατοικίες (106 διαμερίσματα, 19 διαμερίσματα στούντιο και 40 στούντιο), τα οποία είναι όλα αγορασμένα. Ο «Κόσμος» ταξιδεύει 365 μέρες τον χρόνο σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες τους μένουν κανονικά μέσα στο πλοίο ενώ άλλοι χρησιμοποιούν τις πλωτές κατοικίες τους ως… εξοχικά, για τις διακοπές τους.

o-polytelestatos-kosmos-to-proto-koyazieroploio-tis-sezon-sto-nayplio-fotografies0

o-polytelestatos-kosmos-to-proto-koyazieroploio-tis-sezon-sto-nayplio-fotografies1

Η μέση χωρητικότητα του The World είναι 150-200 κατοίκους και επισκέπτες με 280 μέλη πλήρωμα. Στις παροχές και ανέσεις του κρουαζιερόπλοιου περιλαμβάνονται έξι τραπεζαρίες, ένα μεγάλο λόμπι, αίθουσα μπιλιάρδου, γυμναστήριο, προσομοιωτής γκολφ και χώροι πρασίνου.

o-polytelestatos-kosmos-to-proto-koyazieroploio-tis-sezon-sto-nayplio-fotografies2

o-polytelestatos-kosmos-to-proto-koyazieroploio-tis-sezon-sto-nayplio-fotografies3

Επίσης, διαθέτει πλήρες γήπεδο τένις, τζόκινγκ, σπα, πισίνα, μπαρ, θέατρο – κινηματογράφος, βιβλιοθήκη, μπουτίκ ακόμα και ένα μανάβικο! 

o-polytelestatos-kosmos-to-proto-koyazieroploio-tis-sezon-sto-nayplio-fotografies4