Κώστας Μπακογιάννης: Θα επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας παντού στην Αθήνα

Κώστας Μπακογιάννης: Θα επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας παντού στην Αθήνα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περιοχή γύρω από την οδό Φυλής και την Αγίου Μελετίου επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης φανερώνοντας την αποφασιστικότητά του να επαναφέρει το αίσθημα της ασφάλειας στους ανθρώπους που ζουν εκεί. 

«Οι κάτοικοι σε αυτές τις περιοχές κυκλοφορούν με ωράριο. Μόλις πέσει το φως της ημέρας, το σκέφτονται και το ξανασκέφτονται για να βγουν από το σπίτι τους. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Είμαστε αποφασισμένοι παντού στην Αθήνα να επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας που σήμερα είναι ζητούμενο», τόνισε.

Παράλληλα ο Κώστας Μπακογιάννης δεσμεύτηκε για την πραγματική ανταποδοτικότητα φόρων και τελών για κατοίκους και επισκέπτες.

«Η περιοχή αυτή κάποτε έσφυζε από ζωή και σήμερα εκπέμπει αυτή την εικόνα εγκατάλειψης. Η Αγ. Μελετίου, αν και εξαιρετικός δρόμος, είναι γεμάτη αφρόντιστα δέντρα ενώ δεν έχει σχεδόν καθόλου φωτισμό. Όσο για τα πεζοδρόμια, είναι "σκοτώστρες" καθώς η κατάστασή τους είναι άθλια. Μια φωτισμένη και προσβάσιμη για όλες και όλους Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη και εμείς από εκεί ξεκινάμε. Από την πρόληψη», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή