Χαλάνδρι: Με ψυχολογικά προβλήματα ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

Χαλάνδρι: Με ψυχολογικά προβλήματα ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του και αυτοκτόνησε

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ταραγμένη σχέση του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα, με την εν διαστάσει σύζυγο του, φαίνεται πως επέδρασε καθοριστικά για την τραγωδία που παίχτηκε στην μονοκατοικία της οδού Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας.

Επιπλέον, ο 27χρονος φέρεται ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του, αλλά δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

Η τραγωδία, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί, σήμερα το πρωί.

Ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

Γύρω στις 09.00 σήμερα, η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και όταν άνοιξε με τα κλειδιά της, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους ενώ μεταφέρθηκαν και σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους, καθώς ο άνδρας την κατηγορούσε για διάφορα, αλλά υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή