Χαλάνδρι: Σημείωμα είχε αφήσει ο 27χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας

Χαλάνδρι: Σημείωμα είχε αφήσει ο 27χρονος παιδοκτόνος και αυτόχειρας

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του είχε αφήσει ο 27χρονος πατέρας ο οποίος σκότωσε το 4χρονο παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος, στο σημείωμα αυτοκτονίας, μιλά για εγκατάλειψη από την 21χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Γράφει πως χρειάστηκε ο ίδιος να γίνει μάνα και πατέρας για τον 4χρονο Βασίλη, πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και είχε αποφασίσει να δώσει ένα τέλος. Το σημείωμά του καταλήγει με ένα «μεγάλο συγγνώμη».

Ωστόσο, ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως ο 27χρονος φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών, όταν έχασε τον πατέρα του από καρκίνο. Πάντως δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, δικοί του άνθρωποι τον προέτρεπαν να το κάνει.

Η τραγωδία, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες πάντως πριν αποκαλυφθεί το πρωί της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

Γύρω στις εννέα το πρωί της Κυριακής η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και όταν άνοιξε με τα κλειδιά της, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή