ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γερουλάνος σε Μπακογιάννη: Έτσι θα συνεργαστούμε την επόμενη μέρα;

geroylanos-se-mpakogianni-etsi-tha-synergastoyme-tin-epomeni-mera-2309898

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, απευθύνθηκε στον συνυποψήφιό του για τον Δήμο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, στο μείζον θέμα που αφορά τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Γερουλάνος, ο Κώστας Μπακογιάννης τον αποκάλεσε «ψεύτη» σε debate που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, επειδή τοποθετήθηκε λέγοντας ότι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, «πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα», στην πρότασή  του για άμεση συνεργασία για τα ναρκωτικά.

Στο tweet του ο κ. Γερουλάνος, παραθέτει την επιστολή του προς τον κ. Μπακογιάννη και τον κ. Ηλιόπουλο, τους οποίους καλεί να συνεργαστούν και να οργανώσουν μαζί μια ημερίδα συνεργασίας και να σχεδιάσουν το πρώτο κοινό Δημοτικό Σχέδιο Δράσης για τα ναρκωτικά.

Στην επιστολή του κ. Γερουλάνου απάντησε ο κ. Μπακογιάννης με δική του επιστολή στην οποία έκανε αναφορά σε ζητήματα που δεν προσφέρονται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση λίγους μήνες πριν από τις εκλογές, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης η οποία δεν διαθέτει εθνικό σχέδιο για τα ναρκωτικά.

«Κακός σύμβουλος η απώλεια ψυχραιμίας. Έτσι θα συνεργαστούμε την επόμενη μέρα;», επισημαίνει ακόμα στο tweet.