Pierce Open House: Μια γιορτή με φιλανθρωπικό σκοπό

Pierce Open House: Μια γιορτή με φιλανθρωπικό σκοπό

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν μη τι άλλο, όταν οι μαθητές ενός σχολείου συμμετέχουν και διακρίνονται σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Πληροφορικής, Μηχανικής και Αρχαίων Ελληνικών, αυτό σημαίνει ότι αυτό το σχολείο κάτι κάνει καλά.

Ένα παράδειγμα τέτοιου σχολείου είναι το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, που για το 2018 ανακηρύχθηκε «Επιχειρηματικό Σχολείο της Χρονιάς», μία σπουδαία διάκριση από το Junior Achievement Europe, τον πανευρωπαϊκό θεσμό που προωθεί τη μαθητική επιχειρηματικότητα.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Σχολείο, τα προγράμματα και τις εγκαταστάσεις του από κοντά θα έχουν όσοι επισκεφτούν το Pierce στις 20 Απριλίου και να πάρουν μέρος στο Pierce Open House: μία γιορτή αφιερωμένη στην αλληλεγγύη, την κοινωνική προσφορά και τη συνεργασία που διοργανώνεται εξ ολοκλήρου από τις μαθητικές κοινότητες Γυμνασίου και Λυκείου του σχολείου με φιλανθρωπικό σκοπό.

Pierce Open House: Μια γιορτή με φιλανθρωπικό σκοπό-1

Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν θεατρικά και μουσικά δρώμενα, αθλητικούς αγώνες, θα πάρουν μέρος σε παιχνίδια γνώσεων, θα απολαύσουν γλυκά και αλμυρά εδέσματα και θα δουν εκθέσεις και τα έργα των μαθητών του Pierce.

Η γιορτή ανθρωπιάς του Pierce θα διεξαχθεί το Σάββατο, 20 Απριλίου, από τις 15.00 το μεσημέρι μέχρι τις 23.00 το βράδυ και οι μαθητές σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Pierce Open House: Μια γιορτή με φιλανθρωπικό σκοπό-2

Το έσοδα από το φετινό Pierce Open House και τη λαχειοφόρο θα προσφερθούν για την οικονομική ενίσχυση της Πτέρυγας Εγκαταλελειμμένων Νεογνών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», του Παιδικού Σταθμού του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», καθώς και του Κοινωνικού Μαγειρείου Αγίας Παρασκευής.

Επιπλέον, μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ταμείο Υποτροφιών του Σχολείου, μέσω του οποίου δίνονται ευκαιρίες εκπαίδευσης σε μαθητές που αρίστευσαν και οικογένειες που αντιμετωπίζουν έκτακτες οικονομικές δυσκολίες.

Δείτε όλα όσα κάνουν το Pierce πιο πολλά από ένα σχολείο:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή