Εισαγγελέας για υπόθεση Γιακουμάκη: Υπάρχει πρόβλημα μνήμης σε αυτή τη δίκη

Εισαγγελέας για υπόθεση Γιακουμάκη: Υπάρχει πρόβλημα μνήμης σε αυτή τη δίκη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την εξέταση πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων συνεχίζεται η δίκη των εννέα Κρητικών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί με την εξέταση ενός πρώην σπουδαστή, ο οποίος εμφανίστηκε στο ακροατήριο να μη θυμάται τα όσα είχε αρχικά καταθέσει στην αστυνομία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι για ορισμένα περιστατικά, τα οποία αναγράφονται στην κατάθεσή του, είχε άγνοια και γι' αυτό το δικαστήριο διέταξε να κρατηθεί έως ότου ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του εισαγγελέα κατά την εξέλιξη της διαδικασίας και μετά την απολογία του τρίτου κατά σειρά μάρτυρα «ότι υπάρχει πρόβλημα μνήμης σε αυτή τη δίκη». Ένας από τους πρώην σπουδαστές χαρακτήρισε ακραία τα πειράγματα που γίνονταν στον Βαγγέλη, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί κάποια από τα περιστατικά που κατάθεσε για πρώτη φορά σήμερα στο δικαστήριο δεν υπάρχουν στις αρχικές μαρτυρικές του καταθέσεις, είπε: «αυτό έγινε για να μην προσβάλουμε τον Βαγγέλη, γιατί πιστεύαμε ότι θα βρεθεί».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή