Εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές για υποψηφίους από Μάνδρα και Μέγαρα

Εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές για υποψηφίους από Μάνδρα και Μέγαρα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις Στρατιωτικές Σχολές μπορούν να εισαχθούν οι υποψήφιοι πυρόπληκτων περιοχών Αττικής και πλημμυροπαθών Μάνδρας και Μεγάρων καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων.

Σύμφωνα με διατάξεις που κατατέθηκαν προς ψήφιση στη Βουλή «μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2018-2019 και είναι τέκνα θανόντων ή προσώπων των οποίων είτε η πρώτη κατοικία είτε η εμπορική επιχείρηση καταστράφηκε από τις πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές της Περιφέρειας Αττικής στις 23 και 24 Ιουλίου 2018, εισάγονται στις στρατιωτικές σχολές το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εφόσον τις δηλώνουν ως σχολές προτίμησης, καθ’ υπέρβαση του συνολικού αριθμού των εισακτέων σε αυτές».

Προϋπόθεση, για την εγγραφή, αποτελεί ότι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι έχουν επιτύχει συνολικό αριθμό μορίων ίσο ή μεγαλύτερο από ποσοστό 70% των μορίων του τελευταίου εισακτέου της γενικής σειράς στην αντίστοιχη στρατιωτική σχολή ή σε τμήμα της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή