Διεθνής βράβευση του Γ. Χαντζηνικολάου της Πειραιώς

Διεθνής βράβευση του Γ. Χαντζηνικολάου της Πειραιώς

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς, Γιώργος Χαντζηνικολάου, βραβεύθηκε ως «Στέλεχος της Χρονιάς» σε εκδήλωση της Ηellenic American Bankers Association στη Νέα Υόρκη. H βράβευσή του έγινε παρουσία περισσότερων από 300 εκπροσώπων του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, στο πλαίσιο του 37ου ετήσιου γκαλά «Executive of the Year».

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου, παρευρέθη ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, η Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πειραιώς Βενετία Κοντογούρη, ο επενδυτής John Paulson, η πρόξενος Λάνα Ζωχιού, ο προϊστάμενος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Νέας Υόρκης, Γιώργος Μιχαηλίδης, ο εμπορικός ακόλουθος Βασίλειος Λιβέρης. Τον κ. Χαντζηνικολάου προσφώνησε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, Αλέξανδρος Βλαδές (Alexander Blades), o oποίος είναι τρίτης γενιάς Ελληνας της Διασποράς. Ανέφερε ότι «η καριέρα του Γιώργου Χαντζηνικολάου αποτελεί έμπνευση για όλους μας, είτε είμαστε ελληνικής καταγωγής είτε όχι. Είναι μια ιστορία της Διασποράς, της Ελλάδας και της Αμερικής».

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου είναι πρόεδρος της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας, πρόεδρος του ελληνικού Χρηματιστηρίου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς και μετά την πρόσφατη εκλογή του, πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή