Παρουσία της Προεδρικής Φρουράς και της Φιλαρμονικής «Μάντζαρος» η έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Αστόρια

Παρουσία της Προεδρικής Φρουράς και της Φιλαρμονικής «Μάντζαρος» η έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Αστόρια

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρουσία των ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς έλαβε χώρα η καθιερωμένη τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας, στη Νέα Υόρκη, μία ημέρα πριν από την ετήσια παρέλαση της Ομογένειας για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Μάλιστα, τη φετινή τελετή τίμησε με την παρουσία της η φημισμένη Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος από την Κέκυρα, η οποία παρέστη για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Ακόμη, το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε και η πανηγυρική πανομογενειακή συγκέντρωση στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Αστόρια. Παρουσία μεταξύ άλλων του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, του γενικού προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνου Κούτρα, της προξένου, Λάνας Ζωχιού, του διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αντιπτεράρχου Γρηγορίου Πρεζεράκου, του διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, συνταγματάρχη Ροδόλφου Δημητρόγλου και του δημάρχου Κέρκυρας, Κωνσταντίνου Νικολούζου, η συγκέντρωση είχε κατά βάσει εορταστικό χαρακτήρα, με άπαντες να τονίζουν τη σημασία τής όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής στην παρέλαση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή