Το «έστρωσε» στην Αθήνα, μέσα Απριλίου

Το «έστρωσε» στην Αθήνα, μέσα Απριλίου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασπρισαν οι δρόμοι από το πυκνό χαλάζι που έπεσε χθες το απόγευμα σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας, με την πιο έντονη χαλαζόπτωση να καταγράφεται στο κέντρο της Αθήνας. Ο καιρός «φόρτωνε» σιγά σιγά, τα μαύρα σύννεφα πύκνωσαν νωρίς το απόγευμα και οι πρώτες μεγάλες σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν μετά τις 15.30. Λίγο πριν από τις 16.00 ο καιρός ξέσπασε σε καταιγίδα, με πολύ έντονη βροχόπτωση και πολύ χοντρό χαλάζι, με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές κυριολεκτικά να το «στρώσει»! Δρόμοι, αυτοκίνητα και πεζοδρόμια έγιναν λευκά από το χαλάζι στο κέντρο, αλλά και στα νότια προάστια.

Το «έστρωσε» στην Αθήνα, μέσα Απριλίου-1

Η κίνηση των οχημάτων γινόταν με πολλές δυσκολίες, λόγω του νερού στο οδόστρωμα αλλά και της μικρής ορατότητας.

Η βροχόπτωση χθες στην Αθήνα ήταν μεγάλη αλλά όχι «ακραία», έπεσε όμως απότομα. Μέχρι τις απογευματινές ώρες οι υψηλότερες μετρήσεις στους σταθμούς του Αστεροσκοπείου στο Λεκανοπέδιο ήταν 26 χιλ. στον Ανω Κορυδαλλό, 22 χιλ. στη Δάφνη και 20 χιλ. στο κέντρο της Αθήνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή