Πασχαλινό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα

Πασχαλινό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ισχύ έχει τεθεί από την περασμένη  Πέμπτη το διευρυμένο ωράριο για το Πάσχα, με τα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουν και σήμερα για τις τελευταίες αγορές των καταναλωτών.

Από την πλευρά του, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος προτείνει για σήμερα Μεγάλο Σάββατο τα καταστήματα να λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Αναλυτικά το προτεινόμενο ωράριο:

Να ανοίξουν τα καταστήματα στις 9 το πρωί και να κλείσουν στις 3 το μεσημέρι, προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) για το Μεγάλο Σάββατο (27/04). 

Για τη Δευτέρα του Πάσχα 29/04 ο ΕΣΑ προτείνει τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά. 

Πασχαλινό ωράριο και στη Θεσσαλονίκη

Το προτεινόμενο ωράριο κατά την πασχαλινή περίοδο, σύμφωνα με τον Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), αφορά σε λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις ημερομηνίες:

Tο Μεγάλο Σάββατο (27 Απριλίου), τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα.

Tην Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θα είναι κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν κανονικά από τις 29 Απριλίου.

ΣΕΛΠΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) έχει προτείνει το εξής ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων των επιχειρήσεων -μελών του για την περίοδο των εορτών Πάσχα 2019 σε όλη την επικράτεια:

Μ. Σάββατο (27/04): 09:00-20:00

Δευτέρα του Πάσχα (29/04): τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή