Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός με το όπλο του οποίου αυτοπυροβολήθηκε o 28χρονος

Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός με το όπλο του οποίου αυτοπυροβολήθηκε o 28χρονος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, προκειμένου να διευκρινιστεί το πώς ο 28χρονος άρπαξε χθες το βράδυ το όπλο αστυνομικού που τον συνόδευε στο τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να εκπνεύσει σήμερα το πρωί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη ο αστυνομικός που συνόδευε τον 28χρονο και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος είχε αυτοτραυματιστεί χθες και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, συνοδεία αστυνομικού, άρπαξε το όπλο του ένστολου την στιγμή που οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο πατέρας του αυτόχειρα φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.Τα ίχνη του χάθηκαν στις 28 Απριλίου και στις 29 του μήνα, οι συγγενείς του δήλωσαν στην Αστυνομία την εξαφάνιση του. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, tempo24

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή