Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και λίγες νεφώσεις σήμερα

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και λίγες νεφώσεις σήμερα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξημένες νεφώσεις στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και στα βορειοδυτικά πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένονται σήμερα, Τρίτη του Πάσχα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 8 έως 24 βαθμούς, στην Ήπειρο από 11 έως 22, στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 26, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 20 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που γενικά θα φτάνουν τα 5 έως 6 μποφόρ και ενδεχομένως σε πολύ τοπικό επίπεδο πρόσκαιρα και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς και τοπικά θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή