Πάτρα: Με συγκέντρωση και πορεία τιμήθηκε η εργατική Πρωτομαγιά (φωτογραφίες)

Πάτρα: Με συγκέντρωση και πορεία τιμήθηκε η εργατική Πρωτομαγιά (φωτογραφίες)

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, εργαζόμενοι, σωματεία και συνδικάτα τίμησαν σήμερα την εργατική Πρωτομαγιά.

Η συγκέντρωση μπροστά από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας ξεκίνησε με συναυλία που έδωσαν μουσικοί, μέλη εργατικών σωματείων και ακολούθησαν ομιλίες.

Πάτρα: Με συγκέντρωση και πορεία τιμήθηκε η εργατική Πρωτομαγιά (φωτογραφίες)-1

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Κώστας Σπανός, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα τιμούμε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας» και πρόσθεσε:

«Φθάνουν πια οι καταστροφικές πολιτικές σε βάρος μας, για αυτό η απάντηση του κόσμου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη, αγωνιστική και ενωτική».

Πάτρα: Με συγκέντρωση και πορεία τιμήθηκε η εργατική Πρωτομαγιά (φωτογραφίες)-2

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Κώστας Σπανός επεσήμανε ότι «απαιτούμε την κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών διατάξεων των μνημονίων που οδήγησαν στον στραγγαλισμό των συλλογικών εργατικών δικαιωμάτων, καθώς και αποτελεσματικά μέτρα καταπολέμησης της ανεργίας».

Πάτρα: Με συγκέντρωση και πορεία τιμήθηκε η εργατική Πρωτομαγιά (φωτογραφίες)-3

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: tempo24.news

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή