«Στo σκάφος μας έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας» επιβεβαιώνει η Κατερίνα Παναγοπούλου

«Στo σκάφος μας έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας» επιβεβαιώνει η Κατερίνα Παναγοπούλου

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου πέρασε τμήμα των θερινών του διακοπών το 2018, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τη συγκεκριμένη επιβεβαίωση έκανε η χήρα του Περικλή Παναγόπουλου, Κατερίνα, με αφορμή τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ύστερα από ανάρτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Αρη Πορτοσάλτε.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος», η κυρία Παναγοπούλου επιβεβαιώνει ότι  πρόκειται για το σκάφος «Odyssey» που ανήκε στον εκλιπόντα σύζυγό της και μεταξύ άλλων αναφέρει.

«Φυσικά είναι λογικό ένας πρωθυπουργός να ξεκουραστεί μια εβδομάδα. Το σκάφος δεν ήταν δικό μου. Ήταν του συζύγου μου (…) Η αλήθεια είναι ότι το σκάφος ανήκε στο σύζυγο μου. Τον Περικλή τον Παναγόπουλο. Ο οποίος και με διαπλοκή δεν είχε σχέση. Ήταν ένα όνομα ιερό. (…)  Και ο Περικλής Παναγόπουλος όπως και εγώ είχαμε μεγάλη εκτίμηση στον Αλέξη τον Τσίπρα και πολύ μεγάλη συμπάθεια. Προσωπικά με συνδέει συνεργασία τριών ετών, τρία χρόνια είμαι εκεί και συνεργάζομαι στον τομέα της Διασποράς και των επενδύσεων της χώρας», λέει.

Απαντώντας στις ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί για τη χρονική σύμπτωση εκείνης της περιόδου των διακοπών με την τραγωδία στο Μάτι, αναφέρει:

«Δεν ήταν λίγες ημέρες μετά. Ήταν πολύ καιρό μετά».

Η κυρία Παναγοπούλου στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι είχε αναλάβει καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γραμματεία του πρωθυπουργού. Και σημειώνει: «Αυτό έγινε πολύ καιρό. Αλλά επί τρία χρόνια είμαι συνεργάτης του για το θέμα της διασποράς.Απλώς έγινε μια αξιοποίηση της σχέση μου με τον απόδημο ελληνισμό. Όποιοσδήποτε και να μου το ζητούσε θα το έκανα. Πόσο μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ανήκει στο φιλικό μου περιβάλλον και το δικό μου και του εκλιπόντος συζύγου μου».

Οσον αφορά το εάν ήταν παρόντες οι ίδιοι κατά τη διάρκεια των διακοπών του πρωθυπουργού, η κυρία Παναγοπούλου ανάφερε:

«Ο σύζυγος μου κανόνισε να είναι κάποιοι από το προσωπικό και πιθανότατα κάποιος από αυτούς πούλησε έναντι χρημάτων μια φωτογραφία κλεμμένη, μια φωτογραφία κλεμμένη γελοία. Ούτε ασχολούμαι με αυτό, ούτε με ενδιαφέρει. Ο καθένας με το ήθος και την ποιότητα του. Αλλά επαναλαμβάνω ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω να το κάνω όπως θα το έκανα σε οποιονδήποτε άνθρωπο που θεωρώ φίλο μου. Και είναι φίλος ο Αλέξης ο Τσίπρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή