Το παρασκήνιο της «μαφιόζικης» δολοφονίας του 54χρονου στον Πειραιά

Το παρασκήνιο της «μαφιόζικης» δολοφονίας του 54χρονου στον Πειραιά

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με καλάσνικοφ πραγματοποιήθηκε η δολοφονία του 54χρονου το βράδυ της Τρίτης στην είσοδο του κτιρίου όπου διέμενε στα Καμίνια. Ενας μικρός αριθμός από κάλυκες βρέθηκε στο οδόστρωμα στο σημείο της δολοφονίας και πιθανολογείται ότι οι περισσότεροι θα βρεθούν εντός του οχήματος, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες. 

Πρόκειται, όπως έγινε γνωστό, για ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από λίγους μήνες στο Χαλάνδρι και είχε πλαστές πινακίδες. Το αυτοκίνητο που βρέθηκε στην οδό Βλαχάκη, σε απόσταση δηλαδή περίπου 500 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι το όχημα διαφυγής και έχει μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για εξερεύνηση. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες διέφυγαν από το σημείο όπου το πυρπόλησαν με μηχανή.

Το παρασκήνιο της «μαφιόζικης» δολοφονίας του 54χρονου στον Πειραιά-1

Φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο 54χρονος στον λογαριασμό του στο Facebook τον Οκτώβριο του 2018

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 54χρονου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας το 2010, ενώ είχε κατηγορηθεί το 2000 για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών που είχαν στήσει μπλόκο σε βάρος του ιδίου και συνεργού του, με τον οποίο είχαν κάψει καφετέρια στη Νεάπολη Λακωνίας.

Την περίοδο 2007-2008 συνελήφθη σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί για την υπόθεση της Νεάπολης και είχε εκτίσει την ποινή του και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε. Εκτοτε υπήρχαν ενδείξεις για εμπλοκή σε ένοπλες ληστείες, ενώ η αστυνομία είχε ερευνήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε δύο τουλάχιστον ανθρωποκτονίες στο πλαίσιο του «πολέμου» για την κυριαρχία στον χώρο της νύχτας, δίχως πάντως να προκύψουν κάποια αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή