Π. Γερουλάνος: Να φέρουμε την τέχνη σε κάθε γωνιά της Αθήνας (βίντεο)

Π. Γερουλάνος: Να φέρουμε την τέχνη σε κάθε γωνιά της Αθήνας (βίντεο)

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νέα στέγη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο «Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλος του συνδυασμού του Αθήνα Είσαι Εσύ.

Ο Παύλος Γερουλάνος ξεναγήθηκε στον χώρο από τον Πρόεδρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κ. Βασίλη Καραμητσάνη και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της κ. Γιώργο Κουμεντάκη, ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και μουσικούς της Σκηνής.

«Η Εθνική Λυρική Σκηνή είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτιστικού φορέα του τόπου μας που αποδεικνύει πως τα πράγματα μπορούν να γίνουν αλλιώς, αρκεί να υπάρχει συνεργασία, κοινή στοχοθεσία και μια νέα νοοτροπία.

Αυτή, ακριβώς, τη νοοτροπία, που φέρνει κοντά τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους τους  φορείς πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, ώστε να φέρουμε την τέχνη σε κάθε γωνιά της Αθήνας» δήλωσε μετά το τέλος της επίσκεψής του ο κ. Γερουλάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή