Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τις χθεσινές επιθέσεις σε καταστήματα και τράπεζες

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες για τις χθεσινές επιθέσεις σε καταστήματα και τράπεζες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 από τους 15 προσαχθέντες, συνολικά, για την επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ, από περίπου 30 κουκουλοφόρους σε καταστήματα και τράπεζες, στο κέντρο της Αθήνας, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Τα 3 άτομα που κρατούνται είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατηγορούνται, εξάλλου, για τη χθεσινή επίθεση, αλλά επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής τους στη χώρα.

Σημειώνεται, ότι οι κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν διάφορες επιπλέον ζημιές σε 11 καταστήματα και 2 τράπεζες, στις οδούς Ακαδημίας, Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης, περίπου 30 άτομα κρατώντας ρόπαλα, βγήκαν από το κτίριο της Νομικής και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα νεαρά άτομα τα οποία, φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια τα οποία έγραφαν: «Αδεια τώρα στον Δ.Κουφοντίνα, κατάργηση του εισαγγελικού βέτο».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή