Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για συνθήματα κατά Ντ. Μπακογιάννη στα Γιάννενα

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για συνθήματα κατά Ντ. Μπακογιάννη στα Γιάννενα

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν εμετικά συνθήματα που γράφτηκαν σε εκλογικό κέντρο στα Ιωάννινα με στόχο την πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελέα των Ιωαννίνων ενώ παράλληλα στην παραγγελία της, ζητά να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες των τρομοκρατικών συνθημάτων.

Τα συνθήματα του τύπου «Ντόρα το 89 έγινε μισή δουλειά 17Ν» προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την οργή των πολιτών και γράφτηκαν στο πλαίσιο αντιδράσεων αλληλέγγυων για την χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά μάλιστα να ενημερωθεί αρμοδίως για την πορεία των ερευνών δίδοντας βαρύτητα στο περιστατικό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή