Π. Γερουλάνος: Το πρόγραμμα που γράψαμε, το περίπτερο που μας σέβεται

Π. Γερουλάνος: Το πρόγραμμα που γράψαμε, το περίπτερο που μας σέβεται

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη χθεσινή βραδιά στον Πανελλήνιο, μέσα από την καρδιά μου», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, αναφερόμενος στην παρουσίαση του προγράμματός του τη Δευτέρα 13 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου.

«Για την εμπιστοσύνη, για τη συμμετοχή, για τη δουλειά, για όλα όσα μας έφεραν μέχρι εδώ. ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! Είμαι υπερήφανος που είμαι Αθηναίος. Είναι τιμή μου που κατεβαίνω Δήμαρχος των Αθηναίων. Δεσμεύομαι να είμαι πάντα στον δρόμο. Όπως ξεκίνησα την πορεία μου ως υποψήφιος, στις 18 του Οκτώβρη, έτσι να συνεχίσω και ως δήμαρχος. Δεν θα ακούσετε ποτέ από τα χείλη μου τη φράση «αυτό δεν είναι δική μου αρμοδιότητα». Γιατί έχω μία μόνο φιλοδοξία κι αυτή είναι η Αθήνα που ονειρευόμαστε!», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Σε μία αποστροφή της ομιλίας του στον Πανελλήνιο ο Παύλος Γερουλάνος είπε: «Πρώτη μου δέσμευση: Θα κάνω πάντα το πρώτο βήμα. Δεν θα ζητήσω από Αθηναίο τίποτα που δεν θα επιβάλω πρώτα στον δήμο. Δεν θα ζητήσω από Αθηναίο τίποτα που δεν θα απαιτήσω πρώτα από κάθε φορέα που βρίσκεται στην πόλη. Και βέβαια θα ζητήσουμε από όλους σεβασμό του δημόσιου χώρου. Αλλά πρώτα θα το κάνουμε πράξη εμείς. Όχι στα λόγια. Από τώρα! Στην καμπάνια! Για αυτό και το προεκλογικό μας περίπτερο στο Σύνταγμα θα είναι όσο μας ορίζει ο νόμος.

Ούτε τετραγωνικό εκατοστό παραπάνω από αυτό που μας επιτρέπεται».

Και συνέχισε ο Παύλος Γερουλάνος: «Τα πράγματα είναι απλά. Η υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών στις 4 Απριλίου 2019 είναι ξεκάθαρη: οι διαστάσεις των εκλογικών περιπτέρων των συνδυασμών «δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερες από 2x2x2 μέτρα…

Στους χώρους αυτούς δεν επιτρέπεται η χρήση μεγαφωνικών συσκευών.»

Π. Γερουλάνος: Το πρόγραμμα που γράψαμε, το περίπτερο που μας σέβεται-1

«Η απόφαση του Δήμου Αθηναίων (Α.Π.130482 / 08-05-2019) είναι επίσης ξεκάθαρη», προσθέτει ο κ. Γερουλάνος.

Π. Γερουλάνος: Το πρόγραμμα που γράψαμε, το περίπτερο που μας σέβεται-2

 

Και συνεχίζει: «Η δε, Δημοτική Αστυνομία είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο τήρησης των προβλεπόμενων».

Π. Γερουλάνος: Το πρόγραμμα που γράψαμε, το περίπτερο που μας σέβεται-3

«Το εκλογικό περίπτερο του ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ στο Σύνταγμα μας σέβεται, σέβεται το δημόσιο χώρο, σέβεται το νόμο», τονίζει ο κ. Γερουλάνος και σημειώνει στο τέλος, «Δεν καταλαμβάνει ούτε τετραγωνικό εκατοστό παραπάνω από τα 4 τετραγωνικά μέτρα που μας επιτρέπεται.

Π. Γερουλάνος: Το πρόγραμμα που γράψαμε, το περίπτερο που μας σέβεται-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή