Νέα επίθεση το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Γλυφάδα

Νέα επίθεση το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Γλυφάδα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζημιές στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Άνω Γλυφάδα προκάλεσαν άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ. Οι άγνωστοι έσπασαν τζαμαρίες και έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα. Επίθεση στα ίδια γραφεία είχε πραγματοποιηθεί και το βράδυ της Τρίτης.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Τετάρτης σημειώθηκαν δύο επιθέσεις αντιεξουσιαστών, σε προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη έγινε σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού, σε εκδήλωση του Νίκου Μακρόπουλου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη. Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν οι Αντώνης Σαμαράς, Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Νότης Μηταράκης.

Περίπου 20 άτομα εξήλθαν από τον χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου και, μέσω των υπογείων διαβάσεων, πέρασαν από την απέναντι πλευρά της λεωφόρου Συγγρού. Εκεί εκτόξευσαν κροτίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα με βαριοπούλες. Έσπασαν τρία αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα του κ. Μηταράκη.

Ο βουλευτής αμέσως μετά το επεισόδιο μετέβη σε παρακείμενη εκδήλωση, όπου μιλούσε η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα και την ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί.

Την ίδια περίπου ώρα αντιεξουσιαστές στη Θεσσαλονίκη, πέταξαν φυλλάδια, όπου ανέγραφαν συνθήματα υπερ του Δημήτρη Κουφοντίνα, έξω από το κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, όπου παρευρίσκονταν οι Κώστας Καραμανλής και Βαγγέλης Μεϊμαρακης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή