Νυχτερινό δρομολόγιο τρόμου: Ενοπλος επιβάτης κράτησε όμηρο οδηγό του ΚΤΕΛ Ηλείας (βίντεο)

Νυχτερινό δρομολόγιο τρόμου: Ενοπλος επιβάτης κράτησε όμηρο οδηγό του ΚΤΕΛ Ηλείας (βίντεο)

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ψυχραιμία ενός οδηγού αστικού λεωφορείου στην Ηλεία, που τον απειλούσε με μαχαίρι ένας 30χρονος επιβάτης και η άμεση αντίδραση ενός εκ των υπολοίπων επιβαινόντων, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, απέτρεψαν τα χειρότερα και οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Ειδικότερα, περίπου στις 23:00 χθες το βράδυ στην περιοχή του Επιταλίου ο 30χρονος μπήκε στο αστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από τον Πύργο προς την Ζαχάρω. Έπειτα από λίγη ώρα ο δράστης πλησίασε τον οδηγό και απειλώντας τον με μαχαίρι του ζήτησε να σταματήσει για να κατέβουν οι επιβάτες και να συνεχίσουν προς την Καλαμάτα.

Φθάνοντας στην περιοχή Αγρίδι, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες. Εκείνη την στιγμή ένας εκ των επιβατών ειδοποίησε την Αστυνομία και ακολούθησε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του λεωφορείου και την σύλληψη του 30χρονου.

Στο μεταξύ, το λεωφορείο συνέχισε προς την Ζαχάρω και ο οδηγός, που είχε αντιληφθεί ότι τον ακολουθούσαν περιπολικά της Αστυνομίας, σταμάτησε το όχημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με το πρόσχημα του ανεφοδιασμού.

Σύμφωνα με τoilialive.gr, ο δράστης ζήτησε από τον οδηγό να πει στον πρατηριούχο να τους ανεφοδιάσει με καύσιμα και να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο. 

Ο 30χρονος απείλησε τον οδηγό να μην βγει από το λεωφορείο, ενώ είχε αντιληφθεί τους αστυνομικούς που είχαν ήδη φθάσει στο πρατήριο και με παρατεταμένα τα όπλα τους, βρισκόταν ήδη στην πίσω πλευρά του λεωφορείου και περίμεναν να δράσουν.

Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να μιλήσει στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου και ο δράστης τις έκλεισε ξανά, όμως και πάλι αυτός ήταν που τις άνοιξε για να βγει έξω από το όχημα.

Οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι και ένας κάλυκας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, ilialive.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή