Τιμητικό βραβείο στον Γιώργο Μητακίδη για τη συμβολή του στη διάδοση της ψηφιακής τεχνολογίας

Τιμητικό βραβείο στον Γιώργο Μητακίδη για τη συμβολή του στη διάδοση της ψηφιακής τεχνολογίας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιμητικό βραβείο στον Γιώργο Μητακίδη, συν-δημιουργό της Κοινοπραξίας του Παγκόσμιου Ιστού (www Consortium), ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και πρόεδρο του Φόρουμ για τον Ψηφιακό Διαφωτισμό απονέμει η Επιτροπή Αξιολόγησης των Impact Business IT Awards 2019. Το βραβείο life achievement award απονέμεται στον κ. Μητακίδη για τη σπουδαία συμβολή του στη διάδοση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Τα Bite Awards, συνδιοργανώνονται για όγδοη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ, και αποτελούν τον πιο σημαντικό ετήσιο θεσμό του Business Technology στη χώρα μας. Μέσω αυτού, αναδεικνύονται οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών με καινοτόμους τρόπους, δημιουργώντας επιχειρηματική αξία.

Συνολικά, στα οκτώ χρόνια διοργάνωσης των Bite Awards έχουν υποβληθεί προς αξιολόγηση 9.160 έργα από επιχειρήσεις όλων των κλάδων (Τράπεζες, Ασφαλιστικές, Τηλεπικοινωνίες, επιχειρήσεις λιανεμπορίου, κ.α.), παρόχους λύσεων/πακέτων λογισμικού και προμηθευτές ICT Υποδομών & Υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής τους παρευρίσκονται κάθε χρόνο περισσότερα από 500 στελέχη του κλάδου της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής, εκπρόσωποι της Πολιτείας, των επιχειρηματικών φορέων και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η φετινή Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:30 στο Μουσείο Οίνου στα Σπάτα. Το τιμητικό βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο, εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, σε προσωπικότητες που έχουν διακριθεί για τη συνεισφορά τους στον χώρο, έχουν καταγράψει σημαντικά επιτεύγματα ή έχουν κατακτήσει διεθνείς διακρίσεις.

Η επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων αποτελείται από 32 προσωπικότητες του κλάδου με Πρόεδρο τον Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του ELTRUN, Γιώργο Δουκίδη.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.businessitawards.gr


Διαβάστε σχετικά: 

Συνέντευξη του Γιώργου Μητακίδη στην «Κ»: Ιντερνετ, η ουτοπία που έγινε δυστοπία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή