Ο καιρός την ημέρα των εκλογών

Ο καιρός την ημέρα των εκλογών

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο των εκλογών 25 και 26 Μαΐου 2019, με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας. Εξαίρεση θα παρουσιάσουν τα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το Σάββατο 25 Μαΐου και τα ορεινά της Ηπείρου την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις.

Παράλληλα, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Το Σάββατο 25/05 αναμένονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο καιρός την ημέρα των εκλογών-1

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την ημέρα των εκλογών-2

Την Κυριακή 26/05 θα επικρατήσουν νεφώσεις, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου.

Ο καιρός την ημέρα των εκλογών-3

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νότιο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Ο καιρός την ημέρα των εκλογών-4

Οι συνθήκες στο οδικό δίκτυο θα είναι γενικά καλές, ενώ απαιτείται προσοχή κατά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά των περιοχών όπου αναμένονται φαινόμενα, όπως παρέχεται από τη νέα υπηρεσία ROADS του Meteo.gr και διακρίνεται στο Χάρτη 3.

Ο καιρός την ημέρα των εκλογών-5
Ο καιρός την ημέρα των εκλογών-6

Πηγή: meteo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή