ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Παγκράτι ο Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφίες)

3099

Το Παγκράτι επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Κώστας Μπακογιάννης συζητώντας με κατοίκους και εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Την επόμενη ημέρα της πρώτης Κυριακής των εκλογών, ο υποψήφιος Δήμαρχος συνεχίζει τις επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας.

sto-pagkrati-o-kostas-mpakogiannis-fotografies0

Το ίδιο αναμένεται να κάνει μέχρι και την Παρασκευή καλώντας τους δημότες να δώσουν το παρών στις κάλπες  την επόμενη Κυριακή  προκειμένου  να  εκλέξουν τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων.

sto-pagkrati-o-kostas-mpakogiannis-fotografies1

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Στην καθημερινότητα της Αθήνας. Σε κάθε γειτονιά, για να γίνει η κάθε Αθηναία και ο κάθε Αθηναίος μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε στην πόλη. Ξανά στους δρόμους της Αθήνας. Τώρα αλλά και μετά», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής. «Η παρουσία όλων ξανά είναι καθοριστικής σημασίας για την πόλη. Χθες έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα. Η ψήφος των Αθηναίων ήταν και είναι εμπιστοσύνη αλλά και εντολή να φύγουμε  μπροστά. Όλοι μαζί  πάμε να ανεβάσουμε την Αθήνα Ψηλά», πρόσθεσε ο κ.  Μπακογιάννης.

sto-pagkrati-o-kostas-mpakogiannis-fotografies2