Στο Παγκράτι ο Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφίες)

Στο Παγκράτι ο Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφίες)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Παγκράτι επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Κώστας Μπακογιάννης συζητώντας με κατοίκους και εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Την επόμενη ημέρα της πρώτης Κυριακής των εκλογών, ο υποψήφιος Δήμαρχος συνεχίζει τις επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας.

Στο Παγκράτι ο Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφίες)-1

Το ίδιο αναμένεται να κάνει μέχρι και την Παρασκευή καλώντας τους δημότες να δώσουν το παρών στις κάλπες  την επόμενη Κυριακή  προκειμένου  να  εκλέξουν τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων.

Στο Παγκράτι ο Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφίες)-2

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Στην καθημερινότητα της Αθήνας. Σε κάθε γειτονιά, για να γίνει η κάθε Αθηναία και ο κάθε Αθηναίος μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε στην πόλη. Ξανά στους δρόμους της Αθήνας. Τώρα αλλά και μετά», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σημασία της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής. «Η παρουσία όλων ξανά είναι καθοριστικής σημασίας για την πόλη. Χθες έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα. Η ψήφος των Αθηναίων ήταν και είναι εμπιστοσύνη αλλά και εντολή να φύγουμε  μπροστά. Όλοι μαζί  πάμε να ανεβάσουμε την Αθήνα Ψηλά», πρόσθεσε ο κ.  Μπακογιάννης.

Στο Παγκράτι ο Κώστας Μπακογιάννης (φωτογραφίες)-3

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή