Προσκλητήριο Μπακογιάννη προς τους πολίτες της Αθήνας

Προσκλητήριο Μπακογιάννη προς τους πολίτες της Αθήνας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Αθήνας να προσέλθουν στις κάλπες του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων απηύθυνε χθες ο κ. Κώστας Μπακογιάννης από την Ακαδημία Πλάτωνος, όπου περιόδευσε.

Ηταν η πέμπτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο που ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη περιοχή και τα βασικά θέματα που συζήτησε με τους κατοίκους ήταν η ασφάλεια, η καθαριότητα, ο φωτισμός και το πράσινο. «Συμφωνήσαμε ότι ξεκινάμε μαζί για την Αθήνα που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Την Κυριακή παίρνουμε τις αποφάσεις μας και φεύγουμε μπροστά», είπε ο κ. Μπακογιάννης.

Περιοδείες σε γειτονιές της Αθήνας ξεκίνησε ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών και ο υποψήφιος δήμαρχος με την «Ανοιχτή Πόλη» Νάσος Ηλιόπουλος. Χθες, επισκέφθηκε τις Λέσχες Φιλίας στη Λαμπρινή και στην Γκράβα και συζήτησε με τους κατοίκους «τις άμεσες βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν στις υπηρεσίες του δήμου, έτσι ώστε να δοθεί φροντίδα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας».

Στη συνέχεια, περιόδευσε στους εμπορικούς δρόμους του Παγκρατίου και συνομίλησε με εμπόρους και εργαζομένους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή