Στη Φωκίωνος Νέγρη ο Κώστας Μπακογιάννης : «Η Αθήνα μας χρειάζεται όλους»

Στη Φωκίωνος Νέγρη ο Κώστας Μπακογιάννης : «Η Αθήνα μας χρειάζεται όλους»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η πόλη  χρειάζεται κάθε Αθηναία και κάθε Αθηναίο για να μπορέσει να αλλάξει. Η πόλη, μας χρειάζεται όλους. Αποφασίζουμε όλοι αυτή την Κυριακή», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης από τη Φωκίωνος Νέγρη, όπου περιόδευσε σήμερα.

Στη Φωκίωνος Νέγρη ο Κώστας Μπακογιάννης : «Η Αθήνα μας χρειάζεται όλους»-1

Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης του «Αθήνα Ψηλά», «η Φωκίωνος Νέγρη αποτελεί τοπόσημο για την Κυψέλη και ολόκληρη την Αθήνα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων περπάτησε για άλλη μια φορά τους τελευταίους μήνες, στον ιστορικό πεζόδρομο και συζήτησε με κατοίκους και καταστηματάρχες για όσα βιώνουν σε αυτή την ξεχωριστή γωνιά της πρωτεύουσας».

Στη Φωκίωνος Νέγρη ο Κώστας Μπακογιάννης : «Η Αθήνα μας χρειάζεται όλους»-2

Σε δήλωση του, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε: «Ήρθα πολλές φορές στη γειτονιά σας πριν από τις εκλογές. Θα έρχομαι συχνά και μετά τις εκλογές. Γιατί μαζί θα κάνουμε την Αθήνα όπως την ονειρευόμαστε. Μια πόλη με ανάσες, που χαίρεσαι να ζεις, που την αγαπάς και σε αγαπάει».

Στη Φωκίωνος Νέγρη ο Κώστας Μπακογιάννης : «Η Αθήνα μας χρειάζεται όλους»-3

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε πως θα πρέπει και την ερχόμενη Κυριακή όλοι οι δημότες να προσέλθουν στις κάλπες, να ψηφίσουν και να γίνουν συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή