Πολλά υποσχόμενες «Ημέρες Καριέρας» του ΟΠΑ στο Ζάππειο

Πολλά υποσχόμενες «Ημέρες Καριέρας» του ΟΠΑ στο Ζάππειο

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας 2019», που διοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Στη φετινή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, συμμετείχαν 73 μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, ηγέτιδες στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται, συναντώντας περισσότερους από 700 φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, μετείχαν φοιτητές και απόφοιτοι των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων καθώς και διδακτορικοί φοιτητές και κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος του ΟΠΑ. Μέσω της εκδήλωσης τους δόθηκε η δυνατότητα να προσεγγίσουν στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας με συνεντεύξεις γνωριμίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν o αναπληρωτής πρύτανης, καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών κ. Δημήτριος Μπουραντώνης, καθώς και ο επιστημονικός υπεύθυνος της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ), καθηγητής Μάρκετινγκ κ. Βλάσης Σταθακόπουλος, οι οποίοι συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες καθώς και με εκπροσώπους των εταιρειών που, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑ, «μετέφεραν την άποψή τους για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και τους διαβεβαίωσαν για την ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επιστημονική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού που προέρχεται από το Ιδρυμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή