Μαξίμου: Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τη συνταγματική νομιμότητα

Μαξίμου: Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τη συνταγματική νομιμότητα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη ΝΔ απαντά το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, σχετικά με την αρνητική απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόταση για  «συναίνεση» στις αλλαγές στην κορυφή της Δικαιοσύνης.

«Η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει τη συνταγματική αρμοδιότητα, αλλά και τη νομική υποχρέωση να προχωρήσει στον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μετά και την προεπιλογή της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, κάλεσε τη ΝΔ στο τραπέζι του διαλόγου για να βρεθεί συναινετική λύση» επισημαίνει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Η άρνηση της ΝΔ στην συναινετική πρόταση της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει πως ουδόλως την ενδιαφέρει η τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας», αναφέρει και προσθέτει: «Οι μάσκες έπεσαν για τη ΝΔ. Δε θέλουν τη συναινετική επιλογή, δε θέλουν την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος. Γιατί άραγε; Ποιος έχει λόγο να αρνείται τη συναινετική επιλογή;

Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η σπουδή της ΝΔ με τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις στελεχών της;
 
Τα συμπεράσματα τα βγάζει ο ελληνικός λαός». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή