Επίσκεψη του Προέδρου της Christian Aid στην «Αποστολή»

Επίσκεψη του Προέδρου της Christian Aid στην «Αποστολή»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στην «Αποστολή» πραγματοποίησε ο Βρεταννός Λόρδος Δρ. Ρόουαν Γουΐλλιαμς, πρόεδρος της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης Christian Aid, και πρώην Αρχιεπίσκοπος Αγγλίας, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά από τα στελέχη της «Αποστολής» για τις δράσεις και τα προγράμματα της με έμφαση το προσφυγικό και μεταναστευτικό και την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα περαιτέρω διεύρυνσης και ενίσχυσης της συνεργασίας τόσο σε υφιστάμενες, όσο και σε μελλοντικές δράσεις και προγράμματα, ιδιαιτέρως σε νέους τομείς, όπως το περιβάλλον, το προσφυγικό και η νεολαία.    

Ο Δρ. Ρόουαν Γουΐλλιαμς (Dr. Rowan Williams) διετέλεσε Αρχιεπίσκοπος Καντουαρίας και Πριμάτος της Αγγλικανικής Εκκλησίας από το 2002 έως το 2012, και υπό την ιδιότητά του αυτή επισκέφθηκε επίσημα την Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2010. Σήμερα τυγχάνει κοσμήτωρ (Master) του Magdalene College του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ και πρόεδρος της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης Christian Aid.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή