Κατέληξε ο 35χρονος Βρετανός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά

Κατέληξε ο 35χρονος Βρετανός που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπέκυψε στα τραύματά του μετά από μία εβδομάδα που νοσηλευόταν στο Αττικό νοσοκομείο ο 35χρονος Βρετανός, που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά, ενώ βρισκόταν στη Ζάκυνθο για τον γάμο ενός φίλου του. 

Ο άτυχος άντρας διασκέδαζε σε γνωστό μπαρ του Λαγανά, όπου ήταν θαμώνες και άλλοι δύο Βρετανοί. Εκεί για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, οι δύο άντρες κινήθηκαν απειλητικά προς το θύμα, άρχισαν να το σπρώχνουν και μετά βγήκαν εκτός μαγαζιού. Στο δρόμο, ο ένας εκ των δύο γρονθοκόπησε το θύμα και κατά την πτώση του, χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στη σύλληψη των δύο Βρετανών βοήθησε το οπτικό υλικό από κάμερα, καθώς ένας περαστικός κατέγραψε το περιστατικό καρέ – καρέ. Όπως φαίνεται και από το υλικό που έκανε το γύρο του διαδικτύου, οι δύο νεαροί έφυγαν από το σημείο, ωστόσο ο περαστικός που είχε καταγράψει με βίντεο το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ακολούθησε η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και κατέληξε. 

Πηγή: imerazante.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή