ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο φαινόμενο αισχροκέρδειας στη Ρόδο: 82 ευρώ για αναψυκτικά

neo-fainomeno-aischrokerdeias-sti-rodo-82-eyro-gia-anapsyktika-2319861

Μετά τα «χρυσά» καλαμαράκια που πλήρωσε Αμερικανός τουρίστας σε εστιατόριο της Μυκόνου, θύματα αισχροκέρδειας έπεσαν στην Ρόδο Βρετανοί τουρίστες.

Το ποσό των 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά πλήρωσε παρέα Βρετανών σε μαγαζί στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων στην Παλιά Πόλη, σύμφωνα με καταγγελία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η Vikki Scott και η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν κόπηκε καν απόδειξη για τα 82 ευρώ που κλήθηκαν να πληρώσουν οι τουρίστες, οι οποίοι βίωσαν αυτή την δυσάρεστη εμπειρία και όπως προκύπτει από τις καταγγελίες, δεν ήταν και οι μόνοι.

neo-fainomeno-aischrokerdeias-sti-rodo-82-eyro-gia-anapsyktika0

Η ανάρτηση της επισκέπτριας έχει κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές, με τις καταγγελίες για το συγκεκριμένο κατάστημα να πέφτουν βροχή και από άλλους Βρετανούς – και όχι μόνο – επισκέπτες που κλήθηκαν να πληρώσουν… χρυσάφι το φαγητό και το ποτό τους.

Από μια έρευνα στη δημοφιλή πλατφόρμα Tripadvisor διαπιστώνεται ότι το συγκεκριμένο κατάστημα συγκεντρώνει χαμηλότατες βαθμολογίες και δεκάδες αρνητικά σχόλια από πελάτες που είχαν την ατυχία να το επισκεφθούν, τόσο για τις τιμές του όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών του.

Πηγή: dimokratiki.gr