ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε στο Καστελόριζο με super puma

Δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε στο Καστελόριζο με super puma

Ομαλά διεξάγονται οι επαναληπτικές εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση σε επτά από τις 13 περιφέρειες και σε 229 από τους 332 δήμους της χώρας. 

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, όλα τα εκλογικά τμήματα είναι ανοιχτά και όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις θέσεις τους, ενώ ένας δικαστικός αντιπρόσωπος που αρρώστησε το πρωί, αντικαταστάθηκε από τον αναπληρωτή του.

Το μοναδικό πρόβλημα που υπήρξε χθες με τον έναν από τους δύο εκλογικούς αντιπροσώπους που δεν πήγε στο Καστελόριζο γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η πτήση από τη Ρόδο προς το ακριτικό νησί αντιμετωπίστηκε μετά από ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ, το οποίο διέθεσε ένα ελικόπτερο Πούμα, ανέφερε ο γγ του ΥΠΕΣ.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει μετά από τη λήξη της ψηφοφορίας, η διαδικασία θα είναι πολύ πιο εύκολη σε σχέση με την περασμένη Κυριακή διότι υπάρχου μόνο δύο συνδυασμοί και χωρίς σταυροδοσία και ως εκ τούτου εκτίμησε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει η ροή των αποτελεσμάτων αλλά και τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ