Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκαταστάθηκε η βλάβη σε αγωγό φυσικού αερίου στην παραλιακή που προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα από εκσκαφέα που χρησιμοποιείται στα έργα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο αγωγός ήταν θαμμένος σε βάθος τεσσάρων μέτρων, ενώ οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα έργα διαθέτουν χάρτες των δικτύων (φυσικού αερίου και άλλων) της περιοχής.

Ο χειριστής του εκσκαφέα ειδοποίησε άμεσα για το ατύχημα, η παροχή αερίου διακόπηκε αμέσως, ενώ εξειδικευμένα συνεργεία έσπευσαν στο σημείο και

έχουν προχωρήσει ήδη σε αποκατάσταση της βλάβης στον αγωγό.

Οι καταναλώσεις φυσικού αερίου αυτήν την εποχή είναι περιορισμένες, καθώς ο κύριος όγκος προορίζεται για θέρμανση.

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της βλάβης, διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Η ανακοίνωση της εταιρείας «Διανομή αερίου Αττικής» για το συμβάν

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 14.00 μμ στην Νέα Παραλιακή, στο ύψος του Μοσχάτου, εντός του εργοταξίου ανάπλασης του Παραλιακού Mετώπου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων υποδομών από την Περιφέρεια Αττικής, χτυπήθηκε υφιστάμενος κεντρικός αγωγός φυσικού αερίου.

Τεχνικά κλιμάκια της ΕΔΑ Αττικής έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες και απομόνωσαν το σημείο.

Κατά συνέπεια, ΔΕΝ υφίσταται κανένα θέμα διαρροής φυσικού αερίου. Το συμβάν δεν δημιουργεί κανένα θέμα στην τροφοδοσία των καταναλωτών.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή