ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου λόγω αθλητικής διοργάνωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου λόγω αθλητικής διοργάνωσης

Οι οργανωτικές ανάγκες της διεθνούς εμβέλειας πολυαθλητικής διοργάνωσης «THE BRIDGE EXPERIENCE», η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο, απαιτούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου από τις 7:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.  

Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις θα περιλαμβάνουν:

– Αποκλεισμό του δυτικού καταστρώματος της Γέφυρας (κατεύθυνση προς Πάτρα – Αθήνα) και της εξόδου από Γέφυρα προς Ρίο.

– Η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων (προς Ρίο και προς Αντίρριο) στο εν λόγω τμήμα θα πραγματοποιείται από το ανατολικό κατάστρωμα της Γέφυρας, με εφαρμογή αντιρροής κατά την διάρκεια της αθλητικής διοργάνωσης.

– Η έξοδος από τη Γέφυρα προς Ρίο (οδό Σώμερσετ) θα είναι αποκλεισμένη για τα οχήματα που κινούνται στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ρίο.

– Η συγκεκριμένη έξοδος θα παραμείνει κλειστή (περίπου για δύο ώρες) καθώς θα χρησιμοποιηθεί από τους αθλητές που θα κατευθυνθούν προς το Ρίο.

Ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για την ενημέρωση των χρηστών, με την προσθήκη κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης για την εκτροπή της κυκλοφορίας προς το Ρίο μέσω του κλάδου προς Αθήνα του ανισόπεδου κόμβου Ρίου και της εξόδου αυτού για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Πληροφορίες:  Εκτιμώμενη ώρα εφαρμογής αντιρροής κίνησης μεταξύ των ωρών 07:30 – 12:00. Εκτιμώμενη ώρα αποκλεισμού εξόδου προς Ρίο μεταξύ των ωρών 07:30 – 10:00.