ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για το «2nd Olympic Day Run»

kykloforiakes-rythmiseis-tin-kyriaki-sti-thessaloniki-gia-to-2nd-olympic-day-run-2321453

Περιορισμοί στη στάθμευση και στην κυκλοφορία οχημάτων σε δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης των αγώνων δρόμου του «2nd Olympic Day Run» που διοργανώνει το Ολυμπιακό Μουσείο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και με την υποστήριξη της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω των αγώνων δρόμου 5.000 μέτρων και 1.500 μέτρων, από τις 15.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 19.00 η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς ή τμήματά τους: Γ’ Σεπτεμβρίου, 30ης Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Μεγ. Αλεξάνδρου, από την συμβολή της με την οδό 30ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη και σε όλο το πλάτος αυτής.

Επιπροσθέτως, από τις 15.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από τις 19.00 η κυκλοφορία και στάση αυτών στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, καθώς και στη Λεωφόρο Νίκης σε όλο το μήκος και το πλάτος αυτών.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές, προκειμένου να αποφευχθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.