Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο τμήμα Μεταμόρφωση-Βαρυμπόμπη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο τμήμα Μεταμόρφωση-Βαρυμπόμπη

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεταμόρφωσης μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Βαρυμπόμπης, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα. 

Οι εργασίες, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 11 Ιουνίου αρχικά από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, ενώ θα διεξάγονται αποκλειστικά βραδινές ώρες από Κυριακή έως Πέμπτη, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί, καθώς και το Σάββατο από τις 00:00 το βράδυ, έως τις 08:00 το πρωί και θα αφορούν συνολικά όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας στις δύο κατευθύνσεις. Τις Παρασκευές, καθώς και το διάστημα από 14 έως 18 Ιουνίου δε θα εκτελούνται εργασίες.

Ωστόσο, με στόχο να επηρεαστεί η κυκλοφορία κατά το δυνατόν λιγότερο, θα διεξάγονται τμηματικά και εναλλάξ στις λωρίδες κυκλοφορίας, προκειμένου συνεχώς να υπάρχει κατ’ ελάχιστο μια λωρίδα κυκλοφορίας διαθέσιμη ανά ρεύμα, ενώ κάθε πρωί μετά τη λήξη τους το σύνολο του οδοστρώματος θα αποδίδεται ελεύθερο στην κυκλοφορία.

Σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των οδηγών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή