ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας στον ανισόπεδο κόμβο Θήβας

tropopoiisi-ton-kykloforiakon-rythmiseon-makras-diarkeias-ston-anisopedo-komvo-thivas-2325102

Την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας που βρίσκονται σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο της Θήβας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας άνω διάβασης του εν λόγω κόμβου, ανακοινώνει η Νέα Οδός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, την Τρίτη 2 και Τετάρτη 3 Ιουλίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς τη Λαμία και από τις 07:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, θα πραγματοποιηθεί άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που βρίσκονται σε ισχύ, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του κόμβου, καθώς και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο 89ο χλμ. για διάστημα 300 μέτρων.

Κατά το παραπάνω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανισόπεδου κόμβου της Θήβας με κατεύθυνση προς τη Λαμία, θα εκτρέπονται μέσω του παράπλευρου δικτύου έως τον ανισόπεδο κόμβο της Ριτσώνας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο. 

Τέλος, την Πέμπτη 4 Ιουλίου, από τις 07:00 έως τις 19:00, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που βρίσκονται σε ισχύ, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του κόμβου, καθώς και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο 89ο χλμ. για διάστημα 300 μέτρων.

Κατά το παραπάνω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανισόπεδου κόμβου της Θήβας με κατεύθυνση προς τη Λαμία θα εκτρέπονται μέσω του παράπλευρου δικτύου έως τον ανισόπεδο κόμβο της Ριτσώνας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.