Η Γιώτα Παπαρίδου νέα πρόεδρος του ΣΕΠΕ

Η Γιώτα Παπαρίδου νέα πρόεδρος του ΣΕΠΕ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oλοκληρώθηκαν εχθές 2 Ιουλίου 2019, οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), που προέκυψε από τις εκλογές της γενικής συνέλευσης της 20ης Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Γιώτα Παπαρίδου(Πρόεδρος ΔΣ), Σπύρος Παμπουκίδης (Α΄ Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος), Βασίλης Ορφανός (Β΄ Αντιπρόεδρος), Σπύρος Πουλίδας (Γενικός Γραμματέας), Κωνσταντίνος Γεράρδος (Ειδικός Γραμματέας), Δημήτρης Παπαϊωάννου(Ταμίας), Γιάννης Θεοδωρόπουλος (Μέλος ΔΣ), Κωνσταντίνος Τζοάννης (Μέλος ΔΣ) και Δημήτρης Τσόπελας (Μέλος ΔΣ).

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, Γιώτα Παπαρίδου, σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και έμενα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κλάδος και τα μέλη μας. Το όραμα μας, να αποτελέσει η ψηφιακή τεχνολογία βασική συνιστώσα ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια, είναι η μόνιμη πυξίδα που κατευθύνει το στρατηγικό σχεδιασμό αλλά και την καθημερινή λειτουργία του ΣΕΠΕ. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να κινηθούμε με ταχύτητα, γιατί και οι ανάγκες είναι μεγάλες και ζωτικής σημασίας. Να αξιοποιήσουμε, δηλαδή, τις εξαιρετικά σημαντικές δυνατότητες της τεχνολογίας και να τις μετουσιώσουμε σε αναπτυξιακή δυναμική. Δεν έχουμε ούτε την πολυτέλεια ούτε τις αντοχές για άλλες καθυστερήσεις. Είμαστε αποφασισμένοι με συνεργασία, σχέδιο, όραμα και πίστη να αγωνιστούμε για μία σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα».

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1995. Ο ΣΕΠΕ, ως θεσμικός συνομιλητής και εταίρος της πολιτείας παρέχει έγκυρη και υπεύθυνη γνωμοδότηση για τη βέλτιστη αξιοποίηση της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Τα μέλη του ΣΕΠΕ είναι επιχειρήσεις του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών απ’ όλη την Ελλάδα που παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 100.000 εργαζομένους και εκπροσωπούν περίπου το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς, ποσοστό το οποίο αντιστοιχεί στο 8% του ΑΕΠ.

Ο ΣΕΠΕ είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ψηφιακής Τεχνολογίας (DIGITALEUROPE), του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Πληροφορικής (EITO) και του Παγκοσμίου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή