Στήνονται τα εκλογικά τμήματα (φωτογραφίες)

Στήνονται τα εκλογικά τμήματα (φωτογραφίες)

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία για τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 έχει μπει η χώρα και τα εκλογικά τμήματα στα σχολεία της χώρας στήνονται με ταχείς ρυθμούς.

Ψηφοδέλτια, βιβλία, σφραγίδες και εκλογικοί κατάλογοι καταφθάνουν με φορτηγά μέσα σε σάκους και κούτες ενώ τα παραβάν και οι κάλπες ξαναπαίρνουν θέση μέσα στις σχολικές αίθουσες.

Στήνονται τα εκλογικά τμήματα (φωτογραφίες)-1
Στήνονται τα εκλογικά τμήματα (φωτογραφίες)-2
Στήνονται τα εκλογικά τμήματα (φωτογραφίες)-3

Ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων στις 7 Ιουλίου θα είναι σημαντικά μικρότερος, δεδομένου ότι για τις εθνικές εκλογές θα στηθεί μία κάλπη ενώ η προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση περιελάμβανε τρεις ή σε κάποιες περιπτώσεις και τέσσερις κάλπες. 

Στήνονται τα εκλογικά τμήματα (φωτογραφίες)-4
Στήνονται τα εκλογικά τμήματα (φωτογραφίες)-5

Λόγω της αλλαγής της κατανομής των εκλογέων στα εκλογικά τμήματα, το υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει στους εκλογείς να αναζητήσουν το εκλογικό τους τμήμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr), στην ειδική εφαρμογή «Μάθε πού ψηφίζεις» ή να καλέσουν στον αριθμό 213-13.61.500. 

Στήνονται τα εκλογικά τμήματα (φωτογραφίες)-6

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή