Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)

Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα από τις 7 το πρωί οι  Έλληνες πολίτες προκειμένου να εκλέξουν κυβέρνηση και εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή την επόμενη τετραετία.

Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις σε όλη τη χώρα ωστόσο, οι Αθηναίοι από νωρίς φαίνεται ότι ψήφισαν παραλία «δαγκωτό» . 

Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)-1

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της κυριακάτικης αργίας, χιλιάδες γέμισαν ασφυκτικά τις ακτές του παραλιακού μετώπου, από το Φάληρο μέχρι τη Γλυφάδα, ελεύθερες και οργανωμένες. 

Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)-2
Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)-3

Μάλιστα γνωρίζοντας ότι για πολλούς οι εξορμήσεις στη θάλασσα είναι πιο ελκυστικές από τις κάλπες, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί απεύθυναν  τις προηγούμενες μέρες κάλεσμα στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν πρώτα και έπειτα να πάνε για μπάνιο.

Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)-4

Είτε άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα προηγουμένως, είτε αποφάσισαν να απέχουν,  είτε ακόμη κι αν πρόκειται να ψηφίσουν αργότερα, οι βουτιές και η διασκέδαση στην παραλία συγκέντρωσε σήμερα το 100% στην προτίμηση των Αθηναίων. 

Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)-5
Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)-6
Από την κάλπη στην παραλία οι Αθηναίοι (φωτογραφίες)-7

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή