Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με πέτρες και καδρόνια έκαναν χθες, λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ, άγνωστοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, με συνέπεια να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες φέρεται να ανήκουν σε συλλογικότητα η οποία πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κουκάκι εναντίον της πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb και της τουριστικής ανάπλασης. Στη διαδήλωση φέρεται να συμμετείχαν περίπου 250-300 άτομα. Κατά την αποχώρηση ομάδων ατόμων από τη συγκέντρωση και ενώ περνούσαν από το αστυνομικό τμήμα, άγνωστοι πέταξαν πέτρες και ξύλα στο κουβούκλιο.

Οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν ελαφρά μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε μία προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος επίθεσης είχε γίνει το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και τον περασμένο Μάρτιο, όταν αντιεξουσιαστές είχαν εκτοξεύσει μολότοφ, προκαλώντας ζημιές και σε αυτοκίνητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή