ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Tommy Hilfiger επιστρέφει στη Νέα Υόρκη

Ο Tommy Hilfiger επιστρέφει στη Νέα Υόρκη

Ο Tommy Hilfiger επιστρέφει στη Νέα Υόρκη με την επίδειξη μόδας TommyNow και την παρουσίαση της φθινοπωρινής συλλογής Tommy x Zendaya, την οποία σχεδίασε μαζί με την ηθοποιό, τραγουδίστρια και παγκόσμια πρέσβειρα του brand, Zendaya.

Στις 8 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη συλλεκτική συλλογή Φθινόπωρο 2019 Tommy x Zendaya στο Θέατρο Apollo στο Χάρλεμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familiar streets, sights and faces: the #TOMMYNOW show returns home to New York City. @zendaya #TommyXZendaya

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on

Η επίδειξη αναμένεται να είναι ένας ύμνος «στην πολυπολιτισμικότητα, στον μη αποκλεισμό και στην ενδυνάμωση» θέματα που κυριάρχησαν στην επίδειξη μόδας TommyNow της συλλογής Άνοιξη 2019, στο Παρίσι. Το σόου ήταν ένας φόρος τιμής στη «Μάχη των Βερσαλλιών», επίδειξη μόδας Γάλλων και Αμερικανών σχεδιαστών που διοργανώθηκε το 1973.

Σύμφωνα με τo αμερικανικό brand, πηγή έμπνευσης για τη συλλογή Tommy x Zendaya Φθινόπωρο 2019 είναι οι δυνατές με αυτοπεποίθηση γυναίκες που τραγουδούσαν στο Θέατρο Apollo, όπως η Aretha Franklin, η Ella Fitzgerald, η Patti LaBelle και οι Supremes.

Η επίδειξη στο Θέατρο Apollo σηματοδοτεί την επιστροφή του Hilfiger στη Νέα Υόρκη, όπου παρουσίασε τελευταία φορά τις δημιουργίες του το φθινόπωρο του 2016 και ξεκίνησε παγκόσμια περιοδεία με σταθμούς στο Λος Άντζελες την άνοιξη του 2017, το Λονδίνο το φθινόπωρο του 2017, το Μιλάνο την άνοιξη του 2018 και στη συνέχεια το Παρίσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ