Γιατρός θυμάται τις τραγικές εικόνες στο Μάτι: Ανθρωποι κρατούσαν για τελευταία φορά το χέρι του παιδιού τους

Γιατρός θυμάται τις τραγικές εικόνες στο Μάτι: Ανθρωποι κρατούσαν για τελευταία φορά το χέρι του παιδιού τους

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δάκρυα στα μάτια θυμάται τις τραγικές εικόνες που έζησε το απόγευμα της 23ης Ιουλίου του 2018 ο γιατρός Νίκος Κουδούνης ο οποίος έσπευσε εκείνη την ημέρα στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης για να προσφέρει τη βοήθειά του στους εγκαυματίες.

«Είχα πέντε ημέρες να κοιμηθώ, έκλαιγα στον ύπνο μου έχοντας αγκαλιά τον γιο μου. Να βλέπεις τους ανθρώπους να ουρλιάζουν, να κρατάνε για τελευταία φορά το χέρι του παιδιού τους» περιέγραψε συγκινημένος ο γιατρός.

Ανέφερε μάλιστα την περίπτωση ενός εγκαυματία, ο οποίος με 30% εγκαύματα στο κορμί του «του φίλησε το χέρι και του είπε να ειδοποιήσει τον γιο του γιατί δεν θα τον ξαναδεί».

Οπως είπε επίσης στον ΣΚΑΪ ότι «από τις 18:30-19:00 είδαμε ασθενοφόρα με τραυματίες στο κέντρο υγείας. Τον πρώτο νεκρό τον γνωρίζαμε από τις 19:20 περίπου. Ακούγαμε από τους ασυρμάτους του ΕΚΑΒ μετά τις 19:00 ότι βρίσκουν συνέχεια νεκρούς και εγκαυματίες».

«Ήταν ανίκανοι άνθρωποι και αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν» είπε τέλος για όσους είχαν την ευθύνη της επιχείρησης αντιμετώπισης της φωτιάς.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή