Κως: Συνελήφθη επιχειρηματίας που διακινούσε «αέριο γέλιου»

Κως: Συνελήφθη επιχειρηματίας που διακινούσε «αέριο γέλιου»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για διακίνηση συσκευασιών με «αέριο γέλιου» (μπαλόνια) στo νησί της Κω, συνελήφθη ένας 50χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του νησιού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, λειτουργώντας κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, διέθετε προς πώληση σε πελάτες μπαλόνια που περιείχαν υποξείδιο του αζώτου, γνωστό ως «αέριο γέλιου».

Κατασχέθηκαν 4 «αμπούλες» με υποξείδιο του αζώτου, συσκευή διοχέτευσης και πλήθος μπαλονιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Όπως ανακοινώθηκε, οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καλύπτοντας όλο το φάσμα πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις τουριστικές περιοχές του Νοτίου Αιγαίου, ώστε «να διατηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους τους πολίτες, κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή