Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείου

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείου

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του ΑΤ Χερσονήσου, δύο αλλοδαποί (ηλικίας 24 και 25 ετών), κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, χθες, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, οι δύο αλλοδαποί μπήκαν σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου, όπου διέμεναν κάνοντας διακοπές ένας 36χρονος και μια 43χρονη γυναίκα και αφαίρεσαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

'Αμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 655 ευρώ, 95 λιρών Αγγλίας, 12 δολαρίων Αμερικής, δύο κινητά τηλέφωνα, μια ηλεκτρονική συσκευή (i-pod), κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα εντοπίστηκαν σε αύλιο χώρο κοντά στο ξενοδοχείο, δύο ακόμα κινητά τηλέφωνα, ενώ μέρος από τα κλοπιμαία αποδόθηκε στους κατόχους τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή